Niet tevreden = Geld terug service

Myler bit – Wij bieden u de mogelijkheid om het Myler bit 2 weken te testen. U kunt op deze manier thuis in alle rust en eigen omgeving het Myler bit testen. Het advies is om deze 2 weken ook echt te gebruiken om uw paard aan het nieuwe Myler systeem te laten wennen. Sommige paarden gaan gelijk super fijn maar andere paarden hebben toch echt een aantal keer rijden nodig om aan het Myler systeem te wennen. 

Wij gaan er vanuit dat uw paard het Myler bit met veel plezier draagt. Maar het kan altijd zo zijn dat het niet aan de verwachtingen van u en uw paard voldoet. U mag dan het bit retour sturen en u ontvangt 100% het aankoopbedrag retour. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen geretourneerd. U ontvangt bij aankoop / bestelling automatisch het retourformulier.
Omruilen voor een andere maat of level is na overleg mogelijk. De SALE menbitten kunnen niet geretourneerd worden.

Voor het juiste MYLER bit advies kunt u ons bellen T. 0343-457146.  Wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u ons via het contactformulier mailen met uw gegevens en Tel. nummer.  Wij bellen u dan op de eerstvolgende werkdag.