Myler Bit voor pony’s * NIEUW*

Myler bitten voor pony’s.

Okt. 2019 Nu ook verkrijgbaar voor de pony’s! Myler pony bustrens Level 1 en 2. Maat 9,5 / 10,5 / 11,5. Super mooi Myler bit model met kleine bitringen. Het mondstuk is 12 mm dik met een kleine tongpoort. Toegestaan op wedstrijd en KNHS/FEI goedgekeurd voor alle disciplines.

Pony’s hebben in aanleg een dikke en vlezige tong, kleine mond en weinig ruimte in de onderkaak. Door de anatomische vormgeving gecombineerd met de kleine tongpoort ligt het super comfortabel in de mond van de pony!
 Bestel hier!

 

Myler bit bustrens Level 2

INTRODUCTIE ACTIE in de maand oktober 2019: “niet tevreden = aankoopbedrag 100% terug”. Op deze manier kunt u thuis in alle rust en eigen omgeving het Myler bit 14 dagen testen!

Pony met de Myler bustrens Level 2

Hoe hoort een Myler bit in een hoofdstel?

Deze vraag wordt met regelmaat gesteld. Aan de binnenkant van alle Myler bitringen staat aan één kant MYLERS = rechts en in de andere bitring TOKLAT = links. Op deze manier bevestigen.

https://www.youtube.com/watch?v=VZsoSvolWA4

 

HINDERNIS

Aug. 2019. Organiseert u binnenkort een SPRING evenement en bent u fan van De Paardenschuur Ruitersport & Myler bitten? Na overleg kan deze mooie hindernis worden gebruikt.

MYLER Weymouth Stang & Trens

Febr. 2019. Myler Weymouth dressuurstang & Myler onderlegtrens nu ook in Nederland! Verkrijgbaar in 4 mondstuk modellen. Nu in de webwinkel te bestellen!

Myler Weymouth stang & trens

Maten Myler bitten. 

✅Vraag: Wat is de juiste manier om de breedte van een Myler Bit / mondstuk te meten?

➡️Antwoord: Myler gebruikt Inch maten! Myler bitten komen uit Amerika. Meet de binnenkant, tussen de bitringen. 
Myler bitten passen een beetje anders dan traditionele bitten omdat ze een opvallende U-curve hebben om meer ruimte voor de tong te bieden. Kies de maat die het dichtst bij de meting ligt van het bestaande bit.

Niet alle modellen Myler bitten zijn verkrijgbaar in onderstaande maten. In de WEBWINKEL staan de maten vermeld die leverbaar zijn.
4 1/2 inch. = 11,43 cm❗️ In Nederland 11,5 cm.
4 3/4 inch. = 12,06 cm❗️ In Nederland 12 cm.
5 inch. = 12,7 cm❗️In Nederland 12,5 cm.
5 1/4 inch. = 13,33 cm❗️In Nederland 13 cm.
5 1/2 inch. = 13,97 cm❗️ In Nederland 13,5 cm.